Засідання комісії засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 02.06.2021 14:53
Кількість переглядів: 558

01 червня 2021 року під головуванням Єланецького селищного голови Любові Баденко відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Єланецької селищної ради, на якій були розглянуті  наступні питання:

 

 

1. Про проведення заходів на території Єланецької селищної ради щодо забезпечення дотримання вимог чинного законодавства України, у тому числі з питань пожежної безпеки, суб’єктом господарювання, комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради». Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

 

2. Про заходи Єланецької селищної ради щодо забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення воєнно-політичної обстановки.

 

3. Про заходи щодо створення безпечних умов для учасників зовнішнього незалежного оцінювання/вступних випробувань в умовах здійснення протиепідемічних заходів з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4. Про виконання законів та інших нормативно-правових актів з питань організації забезпечення охорони лісів та природних екосистем від пожеж, а також суміжних територій, об’єктів, які потрапляють у зону можливого ураження у разі виникнення пожежі та в зв’язку з наступним літнім пожежонебезпечним періодом 2021 року.

 

5. Про дотримання вимог чинного законодавства України з питань пожежної безпеки в закладах охорони здоров’я Єланецької селищної ради.

 

6.  Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення і заходів із стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій на території Єланецької селищної ради. Стан підготовки підприємств, установ та організацій селищної ради до роботи в літній оздоровчий період 2021 року.

 

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Єланецької селищної ради розглянула дані питання та надала відповідні доручення керівникам установ, організацій та підприємств  щодо виконання заходів по недопущенню виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь