Вітання з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 10:40
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

Шановна громадо!

У перший літній день в Україні відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Адже діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітвори нашої громади, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Хочу у цей день подякувати усім, хто щоденно віддає свої сили, всього себе вихованню дітей – батькам, працівникам освіти, медицини, соціальної сфери. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей з інвалідністю та дітей, які залишилися без батьківського піклування.

Дорогі діти!

Від щирого серця вітаю вас з Днем захисту дітей!

Бажаю вам побільше радісних і світлих моментів. Хай для вас світить яскраве сонце, обігріваючи вас, а мама і тато завжди знаходяться поруч. Щоб сьогодні й наступного дня ваші дитячі сердечка відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради вашого щасливого майбутнього на мирній Україні.

Будьте щасливі, радійте кожному новому дню. У дорослому житті ви зустрінете чимало захоплюючого і цікавого, але дитинство залишиться у вашій пам’яті назавжди, а ми, дорослі, зробимо його яскравим і чарівним!

 

З повагою селищний голова Любов Баденко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь