Безкоштовні тренінги по розвитку жіночності – проект «Нова Ти!»

Дата: 20.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 493

З метою підвищення соціальної активності молоді,  розвитку лідерства та впевненості в собі серед  дівчат 16-25 років, громадська організація «Федерація аматорських миколаївських театрів – ФАМТ» та модельна агенція «Glyanec» планує провести цикл безкоштовних тренінгів по розвитку жіночності – проект «Нова Ти!».

 Тренінг відбудеться в чотирьох районах Миколаївської області, зокрема 22-23 травня в місті Вознесенську. Під час тренінгу планується провести фото сесію, психологічний міні-тренінг та експрес навчання для 20 дівчат з таких предметів – акторської майстерності, дефіле, фото позування, основ макіяжу та перукарської майстерності. Фіналом проекту буде участь 20 дівчат, відібраних організаторами серед 80 учасниць, в модному показі одягу «Мода поза параметрами» в Миколаєві – 19 червня.

Офіційний сайт проекту з анкетою на участь –http://novayati-glyanec.tilda.ws

Проєкт впроваджується в рамках конкурсу мікрогрантів проєкту «Молодіжна школа соціально-відповідального бізнесу: навчання для протидії наслідкам пандемії COVID-19» у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку», ГО «МрійДій» у партнерстві з Представництвом DVV International в Україні, Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради, Управлінням молоді та спорту Миколаївської ОДА, Громадською організацією «Клуб сталого розвитку «Південна ініціатива» і 19 бізнес-представництвами Миколаївщини.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь