Багатодітній матері присвоєно почесне звання "Мати-героїня"

Дата: 19.05.2021 16:11
Кількість переглядів: 919

Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка –ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, та головне її призначення -  народження та виховання дітей. Такі жінки живуть і в нашій громаді . І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу.  Жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, присвоюється почесне звання «Мати-героїня», яке є найвищою відзнакою за материнство. Неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

 Відповідно до Указу Президента України від 15 грудня 2020 року № 568/2020 сьогодні, 19 травня, у селі Возсіятське багатодітна мама Дзюба Олена Миколаївна отримала нагороду матері-героїні, яку вручила заступник голови Вознесенської райдержадміністрації Антоніна Шарата. Заступник Єланецького селищного голови Людмила Клобукова передала щирі вітання від керівництва громади та презентувала п’ятьом дітям  Любові, Маргариті, Павлу, Лілії та Ользі набори для творчості та фрукти. До вітань долучилася і староста сіл Возсіятське і Ковалівка Тетяна Свиденко, яка пригостила дітей солодощами.

Вручаючи подарунки, керівники висловили слова подяки Олені Миколаївні за підтримку української нації та виховання дітей. Це непростий і дуже почесний обов’язок, який цій  жінці вдається виконувати. А дітям побажали міцного здоров’я, успіхів у навчанні і  бути гідними громадянами нашої держави.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь