Зустріч із пасічниками Єланеччини

Дата: 18.05.2021 17:22
Кількість переглядів: 612

17 травня 2021 року в центрі культури і дозвілля «Зоря» відбулася зустріч з пасічниками Єланецької селищної ради, на якій були присутні перший заступник селищного голови Олександр Селютін, начальник відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку Людмила Шатохіна, начальник Єланецького управління Держпродспоживслужби А.М. Соколов, представники громадська організація «Спілка пасічників Єланеччини» та пасічники.

Під час заходу бджолярів було ознайомлено з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», відповідно до якого затверджено порядок видачі ветеринарно-санітарного паспорту пасіки, реєстрації пасіки та інструкцію з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин.

Обговорено питання налагодження взаємодії між пасічниками, агровиробниками та органами місцевого самоврядування, забезпечення гарантій дотримання прав та захисту інтересів суб’єктів господарювання, які займаються бджільництвом.

До відома громадян доведено склад постійнодіючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл, яка створена при селищній раді і фіксуватиме випадки отруєння бджіл за заявами власників пасіки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь