«Мамина пісня – нам світло несе, наче зіронька пізня!»

Дата: 18.05.2021 09:07
Кількість переглядів: 397

Працівники культури Єланеччини навчилась працювати в непростих умовах сьогодення. Багато заходів відбуваються в онлайн форматі. Центр культури та дозвілля «Зоря» (з мережею клубних філій) творчо і натхненно працюють у запропонованому форматі, активно долучаються до різноманітних конкурсів. Доповненням до заходів є підвищення професійного рівня працівників культури, яке відбувається і в очних нарадах, семінарах, майстер-класах. Це додало відчуття, що всі ми – єдина громада, єдина родина. Напрацьовано стратегічні шляхи розвитку галузі «культура».

Завдяки онлайн конкурсам і фестивалям не тільки плідно працюють творчі колективи, а й відкриваються нові таланти, нові імена. Тож оргкомітетом онлайн-конкурсів вирішено не просто відзначити кращих, а й зробити це красиво, з душею.

13 травня 2021 року до Дня Матері, проведено захід «Мамина пісня», на який запрошені всі володарі Гран-прі та перших місць останніх двох конкурсів: дистанційного фестивалю-конкурсу військово-патріотичної пісні «Весна священна» та онлайн конкурсу читців «Найкраще слово в світі – мама!»

Обєднали переможців цих конкурсів не даремно. Адже мама – це найрідніша людина, яка любить, вірить і сподівається, яка життя не пошкодує заради своїх дітей! У роки війни, мама – берегиня сімї, рідної домівки, Батьківщини, у мирний час – це могутній натхненник, джерело любові, сили і мудрості!

Усі учасники культурно-масових заходів, крім того що працюють, є гарними господинями, ходять на репетиції, беруть участь у концертах та є активістами в житті своїх населених пунктів, до того ж вони ще й чудові мами. Тож на святі їх вітали як мам, а вшановували й нагороджували – як переможців.

Працівники ЦКД «Зоря» та творчі колективи «Козацька кварта», «Єланецька слобода», «Ретро» підготували концерт і щирі привітальні слова. Надзвичайно приємним було привітання Єланецького селищного голови
Л. В. Баденко, яка в своєму тісному робочому графіку знайшла час не тільки привітати аматорів сцени, а й вручила особисті заохочувальні премії володарям Гран-прі – Тетяні Райко (с. Семенівка), Оксані Машкіній та Ользі Добрянській (с. Возсіятське), вокальній групі «Горлиця» Великосербулівської клубної філії.

Щиро вітав і чинно вручав Дипломи та подарунки конкурсантам депутат Вознесенської районної ради, заступник директора Єланецького ПАЛ О. І. Спину. Нагороди отримали також вокальні ансамблі «Вербиченька» (с. Калинівка), «Чарівниця» (с. Возсіятське), солісти – Ірина Татаренко (с. Ольгополь), Юлія Сенчук (смт. Єланець, Єланецький ПАЛ), кращі читці – Людмила Білей (с. Маложенівка), Людмила Шибко (с. Водяно-Лорино), Тетяна Битченко (с. Кам’янка).

Словами вдячності згадували на святі і творчий колектив Єланецької дитячої музичної школи, де виховуються майбутні артисти і музиканти. Представниця цього батьківського колективу – багатодітна мама Світлана Харкевич отримала Подяку і подарунок, відзначивши при цьому, що музична школа це дійсно міцна творча родина, необхідна для талановитих дітей нашої громади.

Захід пройшов у затишній і дружній атмосфері! Спілкувались, обмінювались досвідом, баченням життя і шляхів реалізації творчих задумів у професії!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь