Зустріч керівництва Єланецької селищної ради з жителями громади села Велика Солона

Дата: 14.05.2021 11:50
Кількість переглядів: 697

            13 травня 2021 року відбулася зустріч керівництва Єланецької селищної ради з жителями громади села Велика Солона, у якій взяли участь перший заступник селищного голови Олександр Селютін, заступники селищного голови Людмила Клобукова і Тетяна Бурлака, депутат Миколаївської обласної ради Тетяна Демченко, депутат селищної ради Віктор Снісаренко, староста села Людмила Катанова, начальник фінансового відділу Алла Склярова і начальник відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку Людмила Шатохіна.

         Заступники селищного голови прозвітували про основні напрямки роботи  новоствореної громади. Кожен виступаючий зупинився на профільних питаннях та ознайомив присутніх з обсягами проведених робіт, станом  реалізації та фінансування проектів, які   вже виконуються і  які заплановані. Детально зупинилися на питаннях  бюджетно-фінансової діяльності,  розвитку освіти, охорони здоров’я, культури, соціальному захисті, земельних питаннях, розвитку інфраструктури та благоустрою.

Жителями громади піднімалися питання проведення  ремонту і забезпечення теплом місцевого  пункту здоров’я, реконструкції системи опалення та заміни вікон і дверей у школі, відновлення місцевих свердловин для постачання води, використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів та перегляд орендної плати за землю, обговорено проблеми вуличного освітлення та ремонту доріг.

                За підсумками зустрічі будуть відпрацьовані відповідні протокольні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь