Збори громади в селі Малоукраїнка

Дата: 13.05.2021 18:41
Кількість переглядів: 532

12 травня 2021 року в селі Малоукраїнка відбулися збори громади за участю керівництва Єланецької селищної ради, керівників установ депутатів селищної ради, старости сіл Малоукраїнка та Дружелюбівка.

На зборах обговорено ряд питань, що стосуються декларування доходів фізичних осіб, які самостійно обробляють земельні частки (паї) за 2020 рік, використання земельних ділянок всіма суб’єктами господарювання лише при наявності правовстановлюючих документів на земельні ділянки, легалізація робочих місць, своєчасна сплата всіх податків. Крім того, жителями громади піднімалося питання своєчасного повідомлення пасічників щодо використання засобів захисту рослин при проведенні робіт на полях землекористувачами.

Депутат селищної ради Станіслав Тотоонов запропонував зібратися всій громаді для прийняття відповідальних рішень щодо подальшого соціально-економічного розвитку сіл Малоукраїнка та Дружелюбівка. Закликав громаду до свідомості у відповідальному відношенні до сплати всіх податків і зборів до бюджету, адже це запорука майбутнього розвитку громади.

Селищний голова Любов Баденко відзвітувала присутнім про стан декларування доходів фізичними особами, які самостійно обробляють земельні частки (паї), отриманих у минулому році, а також про використання бюджетних коштів для розвитку соціальної сфери, зокрема забезпечення  100% безкоштовного харчування учнів школи,  покращення умов перебування наших дітей в закладах дошкільної освіти і т.д. Любов Василівна  закликала землекористувачів до співпраці в питаннях декларування, та зазначила, що керівництво та  депутати селищної ради завжди готові до діалогу та надання допомоги у вирішенні будь-яких питань, що хвилюють громаду.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь