Надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через ЦНАП

Дата: 12.05.2021 14:46
Кількість переглядів: 616

Рішенням Єланецької селищної ради   від 15.12.2020 року  за №24 «Про утворення Центру надання адміністративних послуг  у Єланецькій селищній раді та затвердження Положення про нього» було утворено   Центр надання адміністративних послуг з метою максимального наближення адміністративних послуг до  громади та суб’єктів господарювання, створення належних умов щодо їх отримання мешканцями територіальної громади Єланецької селищної ради.   

Щодо можливості  надання  адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через ЦНАП 12 травня 2021 року за ініціативи начальника Єланецького  районного  відділу  державної реєстрації актів  цивільного стану Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Ольги Більчук  була проведена робоча зустріч з Єланецьким селищним головою Любов’ю Баденко та з начальником Центру надання адміністративних послуг  Віктором Шапошніковим де було  обговорено всі можливі умови співпраці.

На  даний час проблемних питань при наданні адміністративних послуг з питань державної реєстрації актів цивільного стану на території селищної ради  не виникало. До проведення адмінреформи у виконавчих комітетах сільських рад району  за 2019 та 2020 роки державна реєстрація народження, шлюбу та смерті не здійснювалась.

Узгоджене  рішення про  співпрацю з даного питання не  підписано, але  до  нього можливе  повернення,  в разі нагальної необхідності.

 

Рішення від 15.12.2020 року  "Про утворення Центру надання адміністративних послуг у Єланецькій селищній раді та затвердження Положення про нього.

 

МЕМОРАНДУМ про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг (про створення спільного селищно-районного ЦНАП, з ліквідацією ЦНАП райдержадміністрації)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь