Заходи в селі Малоукраїнка до Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 11.05.2021 12:00
Кількість переглядів: 579

До Дня пам’яті і примирення та Перемоги у другій світовій війні над нацизмом виконавчий комітет села  Малоукраїнка  разом з ТОВ "Новий Сад" завітали до осель  односельчан: дітей війни та учасників війни з продуктовими наборами та щирими вітаннями.

Висловили глибоку повагу всім, хто пройшов сувору школу війни, чий шлях на війні завершився під скромними обелісками, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села.

9 травня в  парку біля пам'ятника "Скорботної матері" в селі Малоукраїнка було проведено мітинг-реквієм до Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З пошаною і вдячністю до тих людей, які відстояли мир 76 років тому, прочитали вірші учні Малоукраїнської філії ЗОШ, лунали святкові пісні.

Присутні педагоги, учні та жителі села поклали квіти до пам'ятника  "Скорботної матері"та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь