До уваги одноосібників!

Дата: 07.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 650

Фото без описуЄланецька селищна рада повідомляє, що відповідно до норм Податкового кодексу України,  громадяни, які самостійно обробляють власні земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари та отримують доходи повинні були подати податкові декларації про майновий стан і доходи до 01 травня 2021 року.

Доходи від  вирощеної сільськогосподарської продукції на власних земельних ділянках площею понад 2 гектари та доходи від надання власних земельних ділянок в оренду іншій фізичній особі, підлягають оподаткуванню ПДФО за ставкою 18 % та військовим збором за ставкою 1,5%.

Пропонуємо Вам  у 10-денний термін задекларувати доходи, отримані від обробітку земельної частки (паю) за минулий рік.

У разі неподання декларації у визначений термін, будемо змушені звернутися до Головного управління ДПС у Миколаївській області для застосування контрольно-перевірочних заходів.

Також, звертаємо увагу, що на території селищної ради працює комісія з питань наповнення місцевого бюджету, дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення із залученням працівників податкової інспекції та поліції по обстеженню земельних ділянок, з метою перевірки  легального використання техніки, використання неоформленої найманої праці, використання пестицидів  та інше з послідуючою фото фіксацією  та складанням  відповідного акту обстеження щодо врожайності. Дані актів будуть використанні при проведенні контрольно-перевірочних заходів

До одноосібників, які  порушують  обов’язок декларування будуть застосовані всі можливі заходи впливу.

 

Просимо Вас відповідально віднестися до даного питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь