Засідання шостої чергової сесії восьмого скликання

Дата: 06.05.2021 14:34
Кількість переглядів: 778

            29 квітня 2021 року під головуванням селищного голови Любові Баденко відбулася шоста сесія селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяла участь депутат Миколаївської обласної ради Тетяна Демченко. Відповідно до порядку денного було розглянуто 50 питань, які попередньо були опрацьовані на постійних депутатських комісіях.

             На шостій сесії прийняли рішення про затвердження Положення щодо призначення і виплати стипендій Єланецької селищної ради обдарованим та здібним дітям, колективам, переможцям всеукраїнських, обласних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань за результатами 2020-2021 року, Програм розвитку освіти Єланеччини на 2021-2025 роки та «Культура Єланеччини» на 2021-2023 роки, Правил благоустрою території населених пунктів Єланецької територіальної громади, Порядку надання платних соціальних послуг комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради» та тарифів на платні соціальні послуги.  Також, затвердили тарифи на комунальні послуги, які надаються Єланецьким селищним комунальним підприємством «Єланецьводопостач». Збільшили вартість дітодня в закладах дошкільної освіти Єланецької селищної ради на 10 грн. З 1 травня 2021 року вартість одного дітодня становить 40 грн.

            З метою поліпшення санітарного стану та благоустрою населених пунктів, покращення добробуту, підтримки діяльності старост, створення моральних та матеріальних стимулів для підвищення ефективності роботи посадових осіб місцевого самоврядування, розвитку елементів здорової конкуренції, поширення кращого досвіду у реалізації Програми соціально-економічного розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки на пленарному засіданні затвердили Положення про конкурс серед населених пунктів Єланецької селищної ради на кращий санітарний стан та благоустрій території. Конкурс проводитиметься двічі на рік до 15 травня та 15 листопада поточного року. Старости населених пунктів, які займуть призові місця, будуть нагороджуватися грошовою премією або цінними подарунками:

  • за перше місце – до 15 тис.грн.;
  • за друге місце – до 10 тис.грн.;
  • за третє місце – до 5 тис.грн.

 

     Депутатами восьмого скликання Єланецької селищної ради та селищним головою Любов Баденко внесені зміни до Програми «Турбота» та прийнято рішення надати одноразову матеріальну допомогу громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у розмірі 500 гривень. Також до Дня Перемоги особі з інвалідністю Другої світової війни  у сумі 30 000 гривень, учасникам бойових дій у роки Другої світової війни – 10  000 гривень, дітям війни – 500 гривень.

            Рішенням сесії прийнято земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Єланецької селищної ради в межах території Єланецької селищної ради в кількості
4, 1165 га.

           Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання, будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Прес-центр Єланецької селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь