Робочі будні

Дата: 29.04.2021 08:32
Кількість переглядів: 686

Мінцифри подано на розгляд Кабінету Міністрів проєкт постанови «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості».

Для реалізації Інтернет-субвенції Мінцифри необхідно володіти достовірною інформацією про наявність покриття волоконно-оптичними мережами у розрізі кожного села.

З метою підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету у сільській місцевості Єланецької селищної ради, перевірки наявності волоконно-оптичних мереж у населених пунктах, створена робоча група у складі першого заступника Єланецького селищного голови  Олександра Селютіна та начальника відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності ЦНАПів Вознесенської райдержадміністрації Вадима Менчинського

 28 квітня 2021 року, представники робочої групи провели огляд електроопор  на наявність  чи відсутність оптоволоконного кабелю в селах: Ольгопіль, Малодворянка, Нововасилівка та Водяно-Лорине. Фото електроопор , зроблені в населених пунктах  надіслані Міністерству цифрової трансформації України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь