Зустріч представників ради ветеранів Єланецької громади

Дата: 28.04.2021 09:35
Кількість переглядів: 558

27 квітня 2021 року селищний голова Любов Баденко  запросила на зустріч  за круглим столом   представників ради ветеранів Єланецької громади.  Участь у заході взяли  заступник селищного голови Людмила Клобукова, голова ради ветеранів Ольга Плохоніна та члени президії ради ветеранів: Валерій Бовнегра, Катерина Москаленко, Іван Руденко, Галина Головань, Ольга Травянко. Звертаючись до ветеранів, Любов Василівна  підкреслила, що сучасне покоління завжди пам'ятатиме та шануватиме своїх героїв-визволителів і запевнила, що селищна рада ніколи не буде байдужою до вирішення нагальних проблем, які турбують  ветеранів нашої громади. А їх героїчний внесок у Велику Перемогу, у післявоєнну відбудову країни завжди буде яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення.

         Учасники зустрічі обговорили  програму заходів, які плануються в громаді до 9 Травня. Особливе занепокоєння ветерани висловили знеціненням у сучасному суспільстві моральних норм і цінностей, невизначеністю в оцінці подій історичного минулого нашої країни. Все це, на їх думку, негативно впливає на підростаюче покоління. Враховуючи те, що виховання патріотизму  у молоді повинно ґрунтуватися на знанні історико-культурних традицій народу, прикладах героїзму його захисників, було запропоновано надрукувати альбом за підсумками проведеної «Естафети пам’яті»  зі спогадами безпосередніх учасників війни, матеріали про яких друкувалися на сторінках місцевої газети. Рада ветеранів ініціювала проведення конкурсу творчих робіт серед молоді, присвяченого 80-ій річниці від початку Великої Вітчизняної війни та внесла пропозицію щодо проведення щорічного конкурсу патріотичної пісні  онлайн в умовах карантинних обмежень. Окремо обговорили проблему функціонування історичного музею та виділення приміщення для розміщення його експонатів.

Учасники зустрічі домовилися про співпрацю  селищної ради, старост сіл з ветеранською організацією для продовження кращих традицій старших поколінь та спільного вирішення проблем ветеранів всієї громади.

Фото без опису

                                                                                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь