Засідання постійної комісії селищної ради з питань соціального захисту, культури, освіти, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового обслуговування населення, молодіжної політики та духовності

Дата: 27.04.2021 10:41
Кількість переглядів: 580

23 квітня 2021 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань соціального захисту, культури, освіти, медицини та спорту, засобів масової інформації, побутового обслуговування населення, молодіжної політики та духовності.

Розглянуто питання, які внесено на розгляд 6 чергової сесії Єланецької селищної ради 8 скликання.

Комісією погоджено запропонований порядок денний 6 чергової сесії Єланецької селищної ради 8 скликання.

Члени комісії заслухали доповідачів та розглянули проєкти рішень освітньої, медичної галузей, питання соціального захисту населення та галузі «Культура».

Зокрема, запропоновано внести до порядку денного 6 чергової сесії
8 скликання такі проєкти рішень:

1. Про затвердження перспективної прогнозованої потреби у фахівцях з вищою медичною освітою (лікарів) у Єланецькій селищній раді.

2. Про затвердження Програми розвитку освіти Єланеччини
на 2021–2025 роки.

3. Про затвердження Положення щодо призначення і виплати стипендій Єланецької селищної ради обдарованим та здібним дітям, колективам, переможцям всеукраїнських, обласних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

4. Про призначення та виплату стипендій Єланецької селищної ради обдарованим та здібним дітям, колективам, переможцям всеукраїнських, обласних інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань за результатами 2020/2021 навчального року.

5. Про збільшення вартості дітодня в закладах дошкільної освіти Єланецької селищної ради.

6. Про надання згоди на безоплатне прийняття індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності Єланецької селищної ради.

7. Про затвердження Програми «Культура Єланеччини»
на 2021–2023 роки.

8. Про затвердження Порядку надання платних соціальних послуг комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради» та тарифів на платні соціальні послуги.

9. Про утворення комісії з питань звільнення окремих категорій  громадян від плати за надання соціальних послуг комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради».

10. Про внесення доповнення до Комплексної  Програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2023 року включно.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь