Акція «Посади дерево» стартувала в Єланецькій громаді

Дата: 20.04.2021 17:28
Кількість переглядів: 812

Фото без опису

19-20 квітня на території громади розпочато екологічну акцію «Посади дерево».

Було завезено саджанці дерев: 200 беріз, 150 кленів, 100 лип та 100 черемхи, які розподілені між селищем та селами громади та висаджуються на їх території.

Працівники з благоустрою Єланецької селищної ради долучилися до акції та висадили саджанці дерев вздовж проспекту Незалежності.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Ольгопільська громада в підтримку акції висадила дерева на території  дитячого садочка «Сонечко», заклавши алею з саджанців  черемхи. Біля  сільської свердловини висадили клени та липи, а біля адмінбудинку -  берези та липи.  Учнями школи разом з вчителями була посаджена березова алея.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Малоукраїнська громада висадила дерева біля адмінбудівлі та в місцевому парку. Було висаджено берези, липи,черемху та клени. У висадці дерев  взяли участь працівники виконавчого комітету, завідуюча Малоукраїнської клубної філії Наталя Іванова, завідуюча Малоукраїнською бібліотекою-філією Тетяна Завіновська та місцеві жителі Петро Вознюк та Віктор Скібіцький.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Водяно-Лоринській  громаді підтримано акцію «Посади дерево» працівниками виконкому, школи, сільського клубу, та жителями громади  Дмитром Тереховим, Тетяною Табунщик, Максимом Табунщик, Наталією Голосненко ( Джулай), Лесею Глистюченко було висаджено саджанці дерев клену, берізки, липи, черемхи, верби.

 

Фото без описуФото без опису

 

Ясногородська громада, працівники та здобувачі освіти отримані дерева. висадили  на території дитячого садка та школи , а також на дитячому майданчику в центрі села.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Від імені громади щиро дякуємо депутату Миколаївської обласної ради Юрію Крету за надання посадкового матеріалу. Адже озеленення території покращить стан довкілля, зробить нашу громаду чистішою, привабливішою. Сподіваємося на подальшу активну співпрацю та взаємодопомогу у вирішенні важливих питань Єланецької громади.

Роботи по озелененню території громади тривають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь