Сучасне приймальне відділення – вчасна діагностика та надання допомоги в повному обсязі

Дата: 12.04.2021 14:55
Кількість переглядів: 488

Найважливіший напрям, який стосується життя і здоров'я жителів кожного регіону, так можна схарактеризувати реалізацію проєкту «Emergency» в рамках Програми Президента України «Велике будівництво». Капітальна реконструкція, а в окремих випадках будівництво, приймальних відділень в опорних медичних закладах сприяє створенню належних й комфортних умов для медиків і пацієнтів, насиченню установ сучасним устаткуванням.

 

На території КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» Миколаївської обласної ради продовжують ремонт приміщення приймального відділення.

 

Тут вже виконали земельні роботи й влаштували фундамент приймального боксу. Адже у підсумку передбачено відокремлений в'їзд та виїзд санітарного автотранспорту з території закладу, зовнішнє освітлення на шляхах під'їзду та підходу, приймальний бокс для автомобілів екстреної допомоги на один автомобіль з наскрізним проїздом.

 

В підвальній частині будівлі проклали трубопроводи водопостачання та водовідведення. Окремі приміщення оздобили плитами Кріплат СМЛ та влаштували перегородки з оздобленням Кріплат ГКЛ плитами – по завершенні робіт у відділенні функціонуватимуть кабінети для персоналу, загальномедична зона, палата тимчасового перебування хворих, ізолятори для агресивних осіб та інфекційних хворих, діагностичний блок, рентген-операційна в кардіологічному відділенні. Працівники підрядної організації вже встановили двійку медичних дверей та двоє металопластикових у реанімаційне відділення та коридор.

 

Бійці у білих халатах на передовій боротьби з пандемією СOVID – 19 радіють таким змінам. Адже кожне нове відділення, а приймальне тим більше, це додатковий шанс здійснення необхідної діагностики, надання допомоги в повному обсязі та рятування людських життів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь