Громадські слухання в с.Малодворянка

Дата: 09.04.2021 11:22
Кількість переглядів: 742

З метою врахування думки громадськості, 8 квітня 2021 року, під головуванням Єланецького селищного голови Любові Баденко проведено громадські слухання. Це дозволить врахувати інтереси територіальної громади при обговоренні проєкту містобудівної документації «Детальний план частини території с. Малодворянка Вознесенського району Миколаївської області, орієнтовною площею 12,00 га по вул. Степовій».

 

Представник розробника ФОП «Атанасов» Пуховий Сергій повідомив,  що земельна ділянка орієнтовною площею 12,0 га на даний час має хаотичну забудову. У проєкті детального плану на цій площі планується 15 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд. Уздовж річки виділяється прибережна захисна смуга.  Крім того, передбачено земельні ділянки для індивідуального садівництва, а також решта території планується під землі загального користування. У перспективі інвестор планує будівництво розважального центру із полем для гольфу, готелем, парковкою тощо.

 

Результатом затвердження даного проєкту буде освоєння території, наповнення бюджету податками від орендної плати та земельного податку, а також податками від комерційної діяльності.

 

 Представником інвестора проєкту містобудівної документації  Гаркушею В.А. надані відповіді щодо облаштування місця відпочинку на воді із дотриманням заходів безпеки, безкоштовного рибальства для населення, екологічного відновлення території. Зокрема зазначено, що Національним університетом біоресурсів і природокористування виготовлено попередній науковий звіт про концептуальні науково-методичні засади з екоадаптаційного відновлення та благоустрою території екопоселення ПП «Тихий хутір-1».

 

За результатами обговорення учасниками громадських слухань одноголосно прийнято рішення  підтримати зазначений проєкт детального плану.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь