Засідання виконавчого комітету

Дата: 06.04.2021 16:40
Кількість переглядів: 777

06.04.2021 р. в Єланецькій селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету. Прийнято 23 рішення. Серед них: затвердження регламенту виконавчого комітету Єланецької селищної ради, заходи до 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи, виділення одноразової матеріальної допомоги, питання органу опіки та піклування.

Селищним головою було порушено питання благоустрою населених пунктів. Узгоджено питання очистки лісополос вздовж трас, роботи заплановані на 08.04.2021 р. Крім того, Баденко Л.В. надала інформацію про те, що є домовленість із керівником Софіївського гранітного кар’єру Шевченко Віталієм Геннадійовичем про безкоштовне завезення піску на кладовища населених пунктів до поминальних днів.

Перший заступник селищного голови Селютін О.М. проаналізував стан подачі декларацій однооосібниками станом на 02.04.2021 р. та наголосив старостам про проведення роз’яснювальної роботи серед фізичних осіб, які самостійно обробляють земельні частки (паї) щодо обов’язкового декларування доходів за 2020 рік. Баденко Л.В. звернулася до старост по даному питанню та надала окремі доручення.

Шатохіна Л.І., начальник відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку селищної ради проінформувала про хід інвентаризації земель Єланецької громади.

Всі питання, які виносилися на засідання виконкому розглянуті та прийняті відповідні рішення.              

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь