Чи буде у бетоні дорога Р-55 від Возсіятського до Вознесенська?

Дата: 19.03.2021 11:30
Кількість переглядів: 994

Звернення Єланецької громади до Президента України Володимира Зеленського, народного депутата України Артема Чорноморова, начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Олександра Антощука, депутатів обласної ради по Вознесенському виборчому округу.

26 лютого 2021 року, народний депутат України Артем Чорноморов  під час робочої поїздки на Єланеччинуна засіданні «круглого столу» наголосив, що з дорогами у нас ситуація критична. Мовляв, будівництво дороги Р-55 у бетоні від Возсіятського до Вознесенська у 2021 році під великим сумнівом. Причина в тому, що нібито відсутня проектно-кошторисна документація, а ремонт дороги на Нову Одесу, яка є вкрай життєво необхідною для жителів Єланеччини, зовсім не на часі.

Хочемо Вас запитати: «Невже обіцянки чиновників, це пусті слова?». Адже ще кілька років тому нам доведеться йти на крайні міри – мирних акцій протесту, оббивати пороги різних інстанцій, щоб звернути увагу наших керманичів, що доріг у районні не має, а є лише напрямки. Тоді було підписано угоду про те, що пропозиції єланчан будуть враховані. Нас запевнили, що вже розробляється проектно-кошторисна документація будівництва дороги Р-55 від Возсіятського до Вознесенська, на яку єланчани одні з перших в області у минулому році співфінансували 200 тисяч гривень наших податків для виготовлення проектно-кошторисної документації. На жаль, до цього часу проектно-кошторисної документації не має.

Нині ситуація на Єланеччині критична. Щоб із селища до Вознесенська підвезти хворих чи вагітних, потрібно майже 2 години долати відстань у 40 кілометрів, а до обласного центру потрібно ще більше часу. Люди втрачають надію на медичну допомогу, довіру до влади, додатково вимушені витрачати свої кошти на пальне, запчастини, тощо.

Просимо Вас терміново втрутитися для вжиття заходів по будівництву дороги у бетоні Р-55 від Возсіятського до Вознесенська, яка є вкрай важливою для життєдіяльності Єланеччини.

Про вжиті заходи просимо Вас повідомити нашу громаду у встановлений Законом термін.

Ініціативна група Єланеччини «Голос громади»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь