Засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради.

Дата: 11.03.2021 17:36
Кількість переглядів: 900

11.03.2021 р. відбулося засідання виконавчого комітету Єланецької селищної ради. Відповідно до порядку денного було розглянуто 13 питань. Серед них: затвердження заходів по благоустрою та озеленню територій Єланецької селищної ради, заборона купання на водних об’єктах, що розташовані у межах Єланецької територіальної громади, утворення адміністративної комісії при виконавчому комітеті селищної ради, питання Служби у справах дітей Єланецької селищної ради, затвердження посадових інструкцій посадових осіб, надання одноразової матеріальної допомоги. Також було заслухано звіт головного лікаря КНП «Єланецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Мачушенко В.І. про роботу пунктів здоров’я та фельдшерсько-акушерських пунктів в населених пунктах Єланецької громади.

В ході обговорення питань та прийняття рішень було надано ряд доручень у сфері благоустрою, ефективного використання водоймищ, лісополос. Контролю та особливої уваги до сімей, які перебувають під супроводом соціальних служб та ін.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь