Нарада по благоустрою селища

Дата: 11.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 776

Сьогодні, 11 березня 2021 року Єланецький  селищний  голова Любов Баденко провела нараду  з керівниками підприємств, організацій, установ селища  Єланець  з питань благоустрою прилеглих територій.

До відома присутніх доведено інформацію про початок двомісячника чистоти, благоустрою та озеленення на території Єланецької територіальної громади.  З метою утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані,  керівникам підприємств, установ та організацій доручено здійснити комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, рекомендовано забезпечити постійне прибирання сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя.

Відділом матеріально-технічного забезпечення селищної ради буде організовано вивезення сміття за рахунок коштів селищної ради за попередньою домовленістю з керівниками підприємств, установ, організацій.

Єланецька селищна рада закликає жителів селища, власників приватних будинків та жителів багатоповерхівок приєднатися до двомісячника та здійснити заходи щодо благоустрою прилеглих територій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь