Святкова програма до 8 Березня

Дата: 09.03.2021 10:53
Кількість переглядів: 568

Хай пролісок перший дарує вам ніжність,

А сонце весняне дарує тепло

У березні вітер несе хай надію

І щастя, і радість, і тільки добро!

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту і від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на Землі. 8 Березня – одне з найкращих і найсвітліших свят, яке присвячене найдорожчим людям на світі – мамам, сестрам, бабусям.

Після перерви, майже в рік (через карантин), 5 березня на сцені ЦКД "Зоря" відбулися святкові заходи, присвячені Міжнародному жіночому дню «Весняна музика щастя». Саме заходи, тому, що організатори і артисти, засумувавши за сценою, прагли принести задоволення від творчості якнайбільшій кількості глядачів, тому, в умовах карантинних обмежень, провели аж два концерти поспіль. Перший – для делегацій кожної сільської громади на чолі зі старостами сіл. Другий – для чарівної половини трудових колективів організацій селища Єланць.

Розпочався святковий захід із проникливого прологу «Молитва матері», в якому ніжно і трепетно, в піснях і поетичному слові «червоною лінією» показали наскільки сильна і безмежна материнська любов.

А в основній частині заходу два капітани запросили наших милих жінок до романтичної подорожі на білосніжних лайнерах «Любов» і «Кохання», які пізніше об’єднали в один – «Щастя», адже всі ми так чи інакше шукаємо своє щастя, і тільки в любові, гармонії та коханні можливо його віднайти. Святкову атмосферу у залі підтримували вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, та невичерпної творчої енергії, які щиро звучали від учасників дійства.

В цей день на нашій сцені було багато сюрпризів для присутніх в залі жінок – це і привітання від «головного адмірала всієї Єланеччини» голови Єланецької селищної ради Любові Баденко, разом із своїми вірними помічниками першим заступником Олександром Селютіним та настоятелем церкви Різдва Пресвятої Богородиці о. Миколаєм. До привітань долучились всі старости та представники депутатського корпусу.

І найголовніший сюрприз – це квіти для кожної глядачки від меценатів нашого свята С. Тотоонова, В. Дуднікова, О. Гуліна, Є. Гедзенка, А. Бугаєвської, А. Моргуна. Кожна жінка на концертах отримала живі тюльпани у горщиках. Ці символи весни ще довго будуть радувати око господиням на квіткових грядках.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів не тільки ЦКД "Зоря", а й з Калинівської, Новоолександрівської, Ясногородської, Нововасилівської, Возсіятської, Ольгопольської, Великосербулівської та інших клубних філій за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

Феєричним завершенням свята став виступ учасників народного естрадного гурту «Шлягер», які привітали найпрекраснішу половину людства композицією «Як боги на Олімпі жінок шанували».

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь