Зустріч з одноосібниками смт Єланець

Дата: 04.03.2021 15:24
Кількість переглядів: 842

Сьогодні, 04.03.2021 року, комісією з питань наповнення місцевого бюджету щодо легалізації зайнятості населення проведено зустріч з одноосібниками селища, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї). У роботі комісії взяли участь голова бюджетної комісії селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій Тетяна Гавенко, начальник Єланецької ДПІ Світлана Ярмощук, начальник фінансового відділу селищної ради Алла Склярова, начальник відділу земельних ресурсів та агропромислового розвитку Людмила Шатохіна.

Учасники зустрічі обговорили питання декларування доходів, отриманих громадянами від обробітку землі (паїв) у 2020 році. Комісією було доведено до присутніх інформацію про необхідність добросовісно сплачувати податки до місцевого бюджету за рахунок яких в подальшому утримується соціальна сфера, покращення харчування дітей в освітніх закладах, ремонт доріг і т.д.

Мінімальна сума орендної плати на території Єланецької громади складає 3000 грн за 1га. У зв’язку з цим депутатами селищної ради рекомендовано декларувати податок з доходів фізичних осіб громадян, які самостійно обробляють земельні паї з розрахунку фактично виплаченої орендної плати сільгосптоваровиробниками , але не менше 540грн за 1га.

 Під час наради було надано відповіді на поставлені питання.

 Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь