Засідання п’ятої чергової сесії восьмого скликання

Дата: 02.03.2021 10:37
Кількість переглядів: 1021

            25 лютого 2021 року відбулася п’ята сесія селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь: Тетяна Демченко, Володимир Висоцький, депутати Миколаївської обласної ради, Спартак Гукасян, голова Вознесенської районної ради та Олексій Спину, депутат Вознесенської районної ради. Відповідно до порядку денного було розглянуто 30 питань, які попередньо були опрацьовані на постійних депутатських комісіях.

             На сесії прийняли рішення про затвердження Положення про Єланецьку селищну ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки та території Єланецької селищної ради на 2021-2025 роки, Комплексної Програми захисту прав дітей Єланецької селищної ради «Дитинство» на 2021-2023 роки, Програми «Громадське здоровя». Внесли зміни до бюджету Єланецької селищної територіальної громади  на  2021 рік  та Програми економічного і соціального розвитку Єланецької селищної ради на 2021-2023 роки.

             Рішенням сесії прийнято земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Єланецької селищної ради в межах території Єланецької селищної ради згідно додатку в кількості
188, 6336 та 31, 6561 га.

           Прийнято рішення надати дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Парковій смт. Єланець Миколаївської області» проектній організації ФОП «Степаненко С.О.», смт.Доманівка, Миколаївська область.

          Заслухали інформацію Тетяни Бурлаки, заступника Єланецького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради щодо покращення харчування в закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти Єланецької селищної ради. Робочою групою було вивчено стан харчування у 31 закладі освіти із 34 та рекомендовано:

  • переглянути диференційовано дітодень у закладах дошкільної освіти Єланецької селищної ради;
  • увести додаткові штатні одиниці медичних сестер (0,5 ставки на 18 закладів дошкільної освіти) та закладів загальної середньої освіти (додаткова 0,25 до фактично існуючих 0,25 на 16 шкіл);
  • придбати кухонне обладнання для покращення харчування;
  • провести навчання відповідальних осіб за харчування в закладах освіти із залученням фахівців Єланецького міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та інше.

           Пропозиції та зауваження висловлені депутатами під час пленарного засідання будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

Прес-центр Єланецької селищної ради.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь