Засідання постійних комісій

Дата: 19.02.2021 15:27
Кількість переглядів: 509

У Єланецькій селищній раді триває підготовка до пленарного засідання п’ятої сесії селищної ради восьмого скликання. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.

17-18 лютого  2021 року відбулися засідання усіх профільних постійних комісій ради,  на яких були розглянуті питання, що виносяться на розгляд  чергової сесії.

Депутати  розглянули цілий ряд питань порядку денного, серед яких, крім проєктів рішень з земельних питань, опрацьовано внесення змін до бюджету територіальної громади на 2021 рік,  зміни та доповнення до Програми економічного і  соціального розвитку Єланецької селищної ради   на 2021-2023 роки, питання  організації цивільного захисту, затвердження мережі закладів культури,  функціонування музеїв. Розглянуто проекти  нових Програм, таких як:  захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Єланецької селищної ради на 2021-2025 роки; Комплексної Програми захисту прав дітей Єланецької селищної ради «Дитинство» на 2021-2023 роки,  Програми «Громадське здоров’я». Обговорено питання  здійснення Єланецькою селищною  радою повноважень у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень,  державної  реєстрації юридичних і фізичних осіб-підприємців, громадських формувань, переліку  адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у Єланецькій селищній раді. Окремо депутатами  розглянуто ряд питань, що стосуються приймання-передавання об’єктів нерухомого та окремого індивідуально визначеного майна з  комунальної власності селищної ради на баланс та в оперативне управління  установ та підприємств.

В результаті роботи комісій та обговорення були опрацьовані та внесені пропозиції до проєктів рішень і рекомендовано селищному голові  винести  питання на розгляд сесії .

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь