Четверта позачергова сесія восьмого скликання

Дата: 02.02.2021 17:06
Кількість переглядів: 508

29 січня 2021 року відбулася  ІV позачергова  сесія восьмого скликання. Відповідно до порядку денного було розглянуто 21 питання, які попередньо були опрацьовані на постійних депутатських комісіях.

 

Розглянувши пропозицію Єланецького селищного голови Любов Баденко про зміни та доповнення до Регламенту Єланецької селищної ради, затвердженого рішенням Єланецької селищної ради № 15 від 15.12.2020 року, вирішили  внести зміни до глави 6 статті 154-1: «Під час проведення пленарних засідань селищної ради проводиться відеозйомка.  Відео пленарних засідань селищної ради зберігається на ютуб каналі Єланецької селищної ради та у вигляді посилань на офіційному сайті селищної ради».

 

Також на 4 позачерговій сесії прийняли рішення про безкоштовне харчування всіх учнів 1–11 класів закладів загальної середньої освіти Єланецької селищної ради на 2021 рік із вартістю одного дітодня у розмірі 24 грн.

 

Враховуючи протокол засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Єланецької селищної ради від  18.01.2021 року, вирішили призначити Гравченко Вікторію Олександрівну  на посаду директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Єланецької селищної ради» з 01 лютого 2021 року.

 

Прийнято рішення  про створення відділу соціального захисту населення Єланецької селищної ради, про внесення змін до складу виконавчого комітету Єланецької селищної ради в загальній  кількості 24 особи, про план роботи ради на 2021 рік; про затвердження Плану діяльності  селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.

 

Рішенням сесії прийнято земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Єланецької селищної ради в межах території Єланецької селищної ради згідно додатку в кількості
66, 1810 га

 

 З метою наповнення дохідної частини селищного бюджету, легалізації заробітної плати, виявлення прихованої зайнятості, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників на засідання 4 позачергової сесії восьмого скликання створено комісію з питань наповнення бюджету,  дотримання законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та затверджено Положення.

 

Також, вирішено  рекомендувати задекларувати податок з доходів фізичних осіб громадян, які самостійно обробляють земельні паї з розрахунку виплаченої орендної плати сільгосптоваровиробниками  від фактично сплаченої орендної не менше 540 грн. за 1 га ПДФО.

     Пропозиції та зауваження, висловлені депутатами під час пленарного засідання будуть відпрацьовані та розглянуті на наступній черговій сесії.

 

Прес-центр Єланецької селищної ради

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь