Про стан опалення об’єктів соціальної соціальної сфери Єланецької селищної ради.

Дата: 18.01.2021 15:18
Кількість переглядів: 289

Єланецька селищна рада інформує про стан забезпечення газопостачанням об’єктів соціальної сфери.

24 грудня 2020 року  на сесії Вознесенської районної ради Миколаївської області прийнято рішення за № 33, а саме «Про вихід Єланецької районної ради Миколаївської області зі складу засновників закладів освіти Єланецької районної ради Миколаївської області та безоплатну передачу об’єктів нерухомого та окремого індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району до комунальної власності Єланецької селищної ради Миколаївської області».

Акти приймання-передачі доручено підготувати Єланецькій райдержадміністрації.

На виконання даного рішення на ІІ сесії Єланецької селищної ради 25 грудня прийнято рішення за №20 «Про безоплатне прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Єланецького району в особі Вознесенської районної ради Миколаївської області у комунальну власність Єланецької селищної ради Миколаївської області».

В свою чергу до прийняття даних рішень Єланецька селищна рада 11 грудня 2020 року оголосила про проведення відкритих торгів на суму 629 тис.грн. для забезпечення газопостачанням об’єктів, які перебуватимуть на балансі селищної ради -  це адмінбудинки районної ради, селищної та сільських рад.

Пропозиції по тендеру приймалися до 27 грудня 2020 року.

28 грудня 2020 року переможцем аукціону визнано ТОВ «ТРАНСГАЗПРОМ» з пропозицією на 433,5 тис.грн.

Однак, ТОВ «ТРАНСГАЗПРОМ» не надано 2 документи, а саме:

  1. Довідку, в якій повинно бути зазначено «Безумовне погодження з відхиленням власної пропозиції у разі отримання замовником від органів державної влади, підприємств, установ, організацій відповідно до їх компетенції, інформації про надання учасником будь-якої недостовірної інформації у складі тендерної пропозиції».
  2. Гарантійний лист про те, що Учасник самостійно бере всі витрати, повязані з підготовкою та поданням його пропозицій.

Відповідно до абзацу 3 пункту 1 частини 1 статті 31 ЗУ «Про публічні закупівлі» Замовник  був зобовязаний відхилити тендерну пропозицію.

Відповідно до вищезазначеного Єланецькою селищною радою визнано нового переможця - ТОВ «УКРГАЗ ЕНЕРГО ПОСТАВКА» з пропозицією 540,6 тис.грн.

5 січня 2021 року опубліковано повідомлення про намір укласти договір.

Згідно з  термінами визначених законодавством договір був підписаний 16 січня 2021 року.

Для забезпечення газопостачанням 12 шкіл та 7 дитячих садочків до початку дії договору з ТОВ «УКРГАЗ ЕНЕРГО ПОСТАВКА» Єланецькою селищною радою було укладено додаткову угоду з ТОВ «ІНВЕСТСЕРВІС» на 20% від суми договору, що складає 45 тис.грн. на січень 2021 р.

6 січня 2021 р. Єланецькою селищною радою надано гарантійні листи Голові правління та директору комерційному АТ «Миколаївгаз» по оплаті послуг за підключення,  відключення та розподіл газу за січень. Також, надано всі необхідні документи для відновлення газопостачання по об’єктах.

                10 січня відновлено газопостачання дитячих садочків, а 11 січня відновлено  газопостачання загальноосвітніх навчальних закладів.

Так, як 11 січня отримано повідомлення про припинення газопостачання об’єктів Єланецької селищної ради, для уникнення можливих форс-мажорних ситуацій 12 січня надано документи  на закупівлю природного газу на суму 49,9 тис.грн (прямий договір) з ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» на 2 дні - 16-17 січня 2021 році.

На даний час по  всіх закладах освіти відновлено газопостачання.

Дитячі садочки і школи перейшли на нормальний режим опалення після підписання договору з ТОВ «УКРГАЗ ЕНЕРГО ПОСТАВКА».

За обрахунками запасу газу по тендеру вистачить до 12 лютого, з врахуванням споживання в наступних обсягах:

з 16 по 24 січня по 1000 м3, з 24 січня по 12 лютого по 2000 м

З головами постійних комісій відбулася зустріч з приводу даної ситуації, яка склалася.

На сьогодні зареєстрований відділ освіти та спорту Єланецької селищної ради, найближчим часом буде розпочато процедуру закупівлі природного газу для закладів освіти.

 На період проведення тендеру планується підписання прямого договору до 200 тис.грн з ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь