Друге пленарне засідання першої сесії восьмого скликання

Дата: 16.12.2020 13:38
Кількість переглядів: 481

    15 грудня 2020 року продовжилося друге пленарне засідання  першої сесії восьмого скликання Єланецької селищної ради. Відповідно до порядку денного було розглянуто ряд питань, які попередньо були опрацьовані на постійних депутатських комісіях.  З них: про затвердження  Регламенту Єланецької селищної ради 8 скликання; про затвердження старостта Положення про них; про внесення змін до штатного розпису Єланецької селищної ради; про початок реорганізації сільських рад шляхом приєднання до Єланецької селищної ради; про забезпечення виконання бюджетів Великосербулівської, Великосолонівської, Водянолоринської, Калинівської, Малодворянської, Малоукраїнської, Нововасилівської, Ольгопольської, Ясногородської та Возсіятськоїсільських рад до завершення бюджетного періоду; про прийняття у комунальну власність Єланецької селищної ради з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення; про створення робочої групи з питань приймання-передачі у комунальну власність земель державної власності; про утворення ЦНАПу та затвердження Положення про нього та різне.

   Розглянувши пропозицію Єланецького селищного голови Любов Баденко про затвердження старост депутати прийняли рішення затвердити:

  • Кобаль Світлану Анатоліївну (села: Великосербулівка, Нововолодимирівка та Григорівка);
  • Катанову Людмилу Олександрівну (село: Велика Солона);
  • Кирильчук Тетяну Оникіївну (села: Водяно- Лорине та Семенівка);
  • Свиденко Тетяну Володимирівну (села: Возсіятське, Ковалівка);
  • Булаха Володимира Миколайовича (села: Калинівка, Новоолександрівка, Уральське та Водяне).
  • Козуб Тетяну Михайлівну (Маложенівський старостинський округ);
  • Васильченко  Іванну Йосипівну (села: Малоукраїнка та Дружелюбівка);
  • Полякову  Людмилу  Іванівну ( села: Нововасилівка, Іванівка та Федоро-Михайлівка);
  • Готшалюка Руслана Володимировича (на села: Ясногородка, Крутоярка, Гражданка, Новоявленка, Михайлівка, Півні та Бугорок).

Старости сіл Малодворянка та Приют, а також по селу Ологополь не затверджені. За пропозицією депутатів запропоновано селищному голові визначитися з однією кандидатурою  та подати її на затвердження.

 Створено робочу групу по інвентаризації всіх земельних ділянок по всій територіальній громаді. Очолює робочу групу – Валерій Моргун. За пропозицією депутата обласної ради Тетяни Демченко робочій групі поставлено ряд завдань, із них: проведення ревізій всіх земельних ділянок в тому числі державної власності, які будуть передаватися у комунальну власність громади; виведення із тіні всіх платників податків з метою наповнення дохідної частини місцевого бюджету. Крім того, депутатами селищної ради відтерміновано прийняття в комунальну власність земель державної власності до з‘ясування всіх питань щодо інвентаризації, а також передачі цих земель у повному обсязі.

На найближчій час є ряд питань, які потребують негайного опрацювання та подальшого прийняття рішень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь