День Святого Миколая

Дата: 19.12.2017 16:26
Кількість переглядів: 435

          Традиційно День святого Миколая відкриває цикл Новорічних і Різдвяних свят.
          Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей ми здавна вшановуємо, адже він вселяє у наші душі і домівки світлу радість та добрі сподівання.

           За легендами, Святий Миколай, який був єпископом візантійського міста Міра, допоміг бідному вдівцю видати свою дочку заміж. За тамтешніми звичаями, вона не змогла б поєднати життя зі своїм коханим без приданого і роботи. Тому вночі Святий Миколай пробрався до бідної хатини і закинув через вікно у кімнату, де ночувала дівчина, шматок золота. Так він поєднав серця, а містом прокотилася чутка, що небесний ангел допоміг закоханим. Святий Миколай став приносити до будинків знедолених теплі речі, іграшки та їжу. І завжди під покровом ночі, щоб не бути впізнаним.

         Тож в День Святого Миколая , а саме: 19 грудня цього року діток, які відвідують дошкільні навчальні заклади селищної ради навідали: Олена Димчишина - представник депутата обласної ради Юрія Кормишкіна, голова районної ради Василь Богданцев та селищний голова Любов Баденко,  з солодкими подарунками, які люб’язно надав Юрій Анатолійович, за що йому велика вдячність маленьких єланчан  і нехай цього року Святий Миколай здійснить усі його мрії та бажання, а також навідає кожну родину, адже він вселяє у наші душі і домівки світлу радість та добрі сподівання.

       Веселих  свят!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь