75-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 12.05.2020 16:08
Кількість переглядів: 417

Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. 75 років минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат на українських землях, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів українців.

8-9 травня традиційно вшановуємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці надзвичайно тяжкі для України дні, важливо висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності.

Цього року,  у зв’язку з карантином, 75-та річниця Перемоги відзначається не так, як інші річниці… В кожному населеному пункті по-своєму, але мета одна – згадати, вшанувати, підтримати і просто бути поряд, згадуючи історичну дату - 9 травня – День Перемоги.

Єланеччина відзначила День пам’яті та примирення заходами з дотриманням карантинних обмежень пов’язаних з пандемією COVID-19, а саме: 8 травня з 20:00 години відбулася акція «Запали свічку», а також  настоятелем храму Різдва Пресвятої  Богородиці о. Миколаєм було відслужено панахиду за невинно загиблими в роки Другої світової війни;  9 травня з 9:00 години жителі селища та районну мали можливість покласти квіти до меморіалу Слави.

З нагоди 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні привітали ветеранів та жителів селища селищний голова Любов Баденко, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Миколай та почесний житель нашого селища Валерій Бовнегра. Від щирого серця побажали всім  здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба над головою, людяності та невичерпної віри в краще майбутнє України.

Народний естрадний гурт "Шлягер" Єланецького РБК вітав всіх земляків і щиро бажав миру на землі і Вічного вогню пам'яті в серці кожного українця.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь