Дата, що закарбувалася у серцях

Дата: 15.02.2018 16:01
Кількість переглядів: 426

         15 лютого український народ відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29 річницю виводу військ колишнього Радянського Союзу з території Республіки Афганістан. Цього дня ми вшановуємо мужність і героїзм воїнів, яким довелося нести не легку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, вкотре з глибоким сумом згадуємо тих, хто віддав тоді найдорожче – своє життя. Афганістан… У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі молодих життів, понівечила долі. Уже 29 років в ці пам'ятні лютневі дні по всій Україні зустрічаються рідні, друзі, щоб вшанувати пам'ять кожного зі своїх земляків, воїнів, які не повернулися додому.

Фото без опису

        Сьгодні в ЦКД «Зоря» відбулися районні заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. В залі зібралися воїни-інтернаціоналісти, члени їх сімей, селищний та сільські голови , представники громадських організацій, керівники підприємств, організацій, установ району, учнівська молодь.

         Зі словами вдячності  та  подяки за проявлену мужність і героїзм до учасників бойових дій та всіх присутніх в залі звернулася селищний голова Любов Баденко та побажала величезного    людського    щастя,    міцного    здоров'я,    добробуту,  сімейного   благополуччя,  віри    в  майбутнє,  злагоди і миру на довгі  літа. 

         Воїнам інтернаціоналістам нашої громади ,кожному, вручили книгу спогадів – це книга пам’яті про тих , чиє життя забрав афган, це книга пам’яті живих, чиє серце ще болить від ран.

 

Фото без опису

         Урочиста частина зібрання продовжилася концертною програмою в якій взяли участь працівники відділу культури та переможці пісенного фестивалю патріотичної пісні «Червона калина», який відбувся на передодні.

Фото без опису

 

        По закінченню концерту відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам інтернаціоналістам в центрі селища.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь