Щасливої дороги, випускники 2017-го року!

Дата: 03.07.2017 15:56
Кількість переглядів: 461

       Ось і настав час нашим випускникам вступити у доросле життя. Випускний бал – свято юності та краси, один із найнезабутніших моментів для кожного, хто прощається зі школою.

       24 червня відбувся випускний вечір в Єланецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

        29 червня відбувся випускний в Єланецькій гуманітарній гімназії.

        29 юнаків і дівчат під батьківське благословення вирушили в доросле життя. Нехай воно буде щасливим для них, нехай збуваються всі їхні юнацькі задуми й мрії! Вже колишні учні, успішно склали випускні екзамени та здобули повну загальну середню освіту. Цього вечора кожен з них отримав аттестат.

         За успіхи в навчанні золотими медалями нагороджені: Осадца Оксана (Єланецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Явоненко Вікторія (Єланецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Дубачинська Анастасія (Єланецька гуманітарна гімназія), Савельєв Ростислав (Єланецька гуманітарна гімназія), Донченко Юлія (Єланецька гуманітарна гімназія).

         За успіхи в навчанні срібними медалями нагороджені: Баранець Максим (Єланецька гуманітарна гімназія) та Дяченко Анастасія (Єланецька гуманітарна гімназія).

        Привітати випускників зі святом завітали селищний голова Л.Баденко, голова райдержадміністрації О.Посашкова, голова районної ради В.Богданцев.

        Л.В. Баденко привітала усіх присутніх, зі святом та побажала  самого основного - знайти своє місце у дорослому житті, правильно обрати майбутню професію і стати гідними громадянами незалежної України. Грамотами, подяками селищної ради та преміями по 500 грн. були нагороджені: Кіліміченко Юлія, Квайсер Аліна, Ніколайчук Євген, Сидоренко Станіслав, Яшин Сергій, Фалько Аліна, Кушнір Роман.

        Спонсорську допомогу для вручення премій надали: Дуднік В.В.,Істраті М.І., Бугаєвська А.М.

        Під час урочистостей випускники згадали найважливіші моменти шкільного життя, показали свої найяскравіші таланти. Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку навчали їх , творили із кожної дитини особистість та подякувати батькам за підтримку та любов. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством.

        Тож, шановні випускники, щасливої вам дороги у майбутнє! Нехай вас завжди супроводжує міцна шкільна дружба, допомагають вам добрі і мудрі поради ваших шкільних наставників і батьків, хай здійсняться ваші надії і прагнення, ваша доля  буде для вас не злою мачухою, а рідною матір’ю, яка завжди обігріє і захистить.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь