ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.05.2018 15:38
Кількість переглядів: 375

Єланецька селищна рада повідомляє, що з моменту розміщення цього оголошення розпочинається процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті  Детального плану території земельної ділянки  площею 1,5 га, який розроблено  з метою зміни  категорії та цільового призначення земельних ділянок для розміщення, будівництва, обслуговування та експлуатації  будівель і споруд енергогенеруючих підприємств, установ та організацій в межах  території  Єланецької селищної ради Єланецького району Миколаївської області.

     Замовником розроблення Детального плану території є Єланецька селищна рада.  Розробником Детального плану  території є ФОП  Атанасов О. П.

     Фінансування розроблення Детального плану  здійснено за рахунок комунального підприємства «ЕКО ЛАЙТ», яке в подальшому планує реалізувати інвестиційний проект з виробництва електричної енергії  з  альтернативних джерел ( енергія сонця ).

     З проектом Детального плану території можна ознайомитись у Єланецькій селищній раді за адресою: смт.Єланець, вулиця Паркова, 20.

     Строк завершення розгляду пропозицій – 26.06.2018 р.

         Громадські слухання відбудуться 27.06.2018 р. о 09.00 год. за адресою: смт Єланець, вулиця Паркова,20

    Предмет обговорення  - Детальний план території  площею 1,5 га, який розроблено з метою зміни категорій та цільового призначення земельних ділянок для розміщення, будівництва, обслуговування  та експлуатації будівель і споруд енергогенеруючих  підприємств, установ та організацій в межах території  Єланецької селищної ради Єланецького району Миколаївської області ( в межах населеного пункту ).

     У громадських слуханнях можуть брати участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які мешкають на території, щодо якої розробляється документація, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та суміжній з нею: представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, органів місцевого самоврядування, діяльність яких поширюється на відповідну територію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь