Збори жителів вулиць Будівельників, Південна в смт Єланець

Дата: 16.05.2017 14:19
Кількість переглядів: 494

15 травня 2017 року відбулися збори жителів  вулиць Південня та Будівельників.

          На зборах були присутні: селищний голова Баденко Л.В., секретар виконкому селищної ради Хібеба Н.П., землевпорядник селищної ради Зосімова Р.Н., представники Національної поліції  в Єланецькому районі, директор Єланецького селищного комунального підприємства «Єланецьводопостач» Гладюк О.І., в.о. начальника Держветпродслужби в Єланецькому районі Соколов А.М., члени громади в кількості 27 чоловік.

На обговорення були винесені такі питання:

  • Про проблеми безпритульних собак та належне утримання собак на території підприємств, установ та організацій та відповідальність керівників за неналежне їх утримання
  • Про  міру відповідальності за неналежне утримання домашніх собак власниками
  • Про порядок вивезення сміття з приватних будівель, періодичність вивезення, час, вартість послуги, порядок укладення  договорів щодо надання таких послуг
  • Про порядок тримання пасік на території приватних будівель

      Баденко Л.В. проінформувала присутніх про те, що 11.05.2017 року відбулися загальні збори громади, де вирішувалося питання проблеми безпритульних собак, а також висновки, які було прийнято на цих зборах.

       Бондаренко І.І. роз’яснив мешканцям про міру відповідальності за неналежне утримання собак власниками. Нагадав про дотримання Правил благоустрою та назвав штрафні санкції щодо порушення цих правил.

      Соколов А.М. запропонував населенню заслухати інформацію щодо порядку тримання пасік на території приватних будівель. Звернув увагу на відповідальне ставлення до того, що є люди, які мають алергічні реакції від укусів бджіл. Також запропонував  по всі питаннях щодо бджільництва звертатися до Держпродветслужби.

       Громада Підняла питання охорони громадського порядку.

       Баденко Л.В. взяла участь в обговоренні та запропонувала розглянути питання створення загонів самооборони. Селищна рада всіляко сприятиме у вирішенні даного питання.

        Гонта М.П. підняв питання облаштування дитячого майданчика в мікрорайоні вулиць Будівельників та Південна. На що Баденко Л.В. повідомила, що спеціалістами селищної ради дане питання буде з’ясоване: це місце розташування, кошторис та ін. і згодом винесене на сесію селищної ради.

        Обговорювалися питання вуличного освітлення.

Баденко Л.В. звернулася до громади з проханням:

  • Дотримуватися Правил тримання собак;
  • Дотримуватися Правил благоустрою;
  • Дотримуватися законодавства у сфері бджільництва Фото без опису Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь