22 червня – День Скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2018 14:13
Кількість переглядів: 433

        Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

        Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

        Багато років відділяють нас від тих страшних часів, однак забути про лихоліття війни неможливо.Ми схиляємо голови перед тими, хто самовіддано боровся з фашистськими загарбниками, хто загинув від голоду і холоду, був замучений у фашистських концтаборах та перед ветеранами, які пішли від нас у післявоєнний час.

Фото без опису

        Сьогоді, 22 червня в парку Слави відбувся мітинг та покладання квітів до меморіального комплексу. Єланецька громада долучилися до загальнодержавної хвилини мовчання за загиблими у роки Другої світової війни.

            Також, була представлена книжкова виставка-інсталяція «Знову скорбота одягнула чорну шаль» підготовлена центральною районною бібліотекою.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь