Відсвяткували День селища

Дата: 23.10.2016 12:15
Кількість переглядів: 461

23 вересня в селищі Єланець відбулись святкові заходи з нагоди Дня селища. Цього року святкова програма була досить різноманітною. З самого ранку для жителів нашого селища були організовані різні  заходи: ярмарка розпочалася з 8,00 години ранку. Для наймолодших жителів селища на Центральній площі проводилося дитяче розважально-анімаційне свято «Веселий драйв» за участю казкових героїв.

Незабутнім для багатьох єланчан став виступ творчого колективу Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії про історію та героїчні події становлення України «Славний шлях України».

З щирим привітанням до жителів і гостей селища під час урочистостей звернулися селищний голова Л.В. Баденко, голова районної ради В.В. Богданцев та голова райдержадміністрації О.М. Посашкова. Сердечно поздоровили єланчан з Днем селища обласний депутат Ю.А. Кормишкін, гість із м.Миколаєва В.М. Данчук та Великосербулівський сільський голова Т.Д. Гавенко.

Під час урочистостей єланчан нагородили Почесними грамотами та Подяками Єланецької селищної ради, районної ради та райдержадміністрації.

Не обійшлося цього дня і без подарунків, які отримали Почесні жителі селища Єланець. Цього року рішенням виконавчого комітету селищної ради звання Почесний житель селища Єланець отримали ще четверо жителів. Це – Бовнегра В.Д., Саркісян В.Ш., Працюк І.Д. та Іванов О.Д.

Незабутнім подарунком для єлачан та гостей селища від депутата обласної ради, почесного жителя селища Єланець став виступ української естрадної співачки Анастасії Приходько.

Завершились святкування Дня селища святковим салютом та молодіжною дискотекою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь