Нагородження вчителів з нагоди свята – Дня знань

Дата: 01.09.2017 12:03
Кількість переглядів: 2711

        З нагоди свята – Дня знань  рішенням Єланецької селищної ради № 40 від 31.08.2017 року нагороджено Почесними Грамотами  та оголошено Подяки Єланецької селищної ради вчителям Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Єланецької гуманітарної гімназії :

            Мельник Валентині Володимирівні, директору Єланецької гуманітарної гімназії, за високий професіоналізм, фахову компетентність, активне залучення гімназистів до участі у міжнародних проектах програми Єврокомісії eTwinning plus Ukraine, плідну співпрацю з громадською організацією GoGlobal, залучення волонтера із Нідерландів до роботи у літньому мовному таборі, піднесення престижу селища Єланець у євроспільноті.

            Пагор Світлані Михайлівні, вчителю української мови та літератури Єланецької гуманітарної гімназії за високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвиткутворчих здібностей учнів, забезпечення високих результатів ЗНО-2017 з української мови та літератури, піднесення престижу селища Єланець у області.

            Лагачевій Людмилі Анатоліївні, вчителю історії та правознавства Єланецької гуманітарної гімназії, за високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів, забезпечення високих результатів ЗНО-2017 з історії України, піднесення престижу селища Єланець у області.

            Дмитрюк Тетяні Миколаївні, вчителю біології Єланецької гуманітарної гімназії, за високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів, забезпечення високих результатів ЗНО-2017 з біології, піднесення престижу селища Єланець у області.

            Чемердовській Людмилі Петрівні, вчителю хімії Єланецької гуманітарної гімназії, за високий професіоналізм, фахову компетентність, систематичну та цілеспрямовану діяльність по розвитку творчих здібностей учнів, забезпечення високих результатів ЗНО-2017 з хімії, піднесення престижу селища Єланець у області.

            Глядченко Тетяні Денисівні, вчителю англійської мови Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за високоефективну роботу по створенню літньої мовної школи «Сонечко», багаторічну діяльність на теренах освіти.

           Ступці Світлані Георгіївні, вчителю біології Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за систематичну роботу щодо підготовки учнів до ЗНО та високі результати навченості, за особистий внесок в розбудову освіти Єланецького району.

            Трубай Олені Олександрівні, вчителю української мови та літератури за систематичну роботу щодо підготовки учнів до ЗНО та високі результати навченості, за особистий внесок в розбудову освіти Єланецького району.

            Бурлаці Сергію Миколайовичу, вчителю історії, за систематичну роботу щодо підготовки учнів до ЗНО та високі результати навченості, за особистий внесок в розбудову освіти Єланецького району.

            Фоміній Галині Ярославівні, вчителю української мови та літератури, зарубіжної літератури за систематичну роботу щодо підготовки переможців у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та мовно-літературних конкурсах та високі результати навченості школярів Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, за особистий внесок в розбудову Єланецького району.

        З нагоди свята Дня знань всім нагородженим вчителям  було вручено премії  по 500 гривень.

        Спонсорську допомогу для преміювання вчителів надала голова фермерського господарства «БАМ» Бугаєвська А.М.

       Єланецька селищна рада висловлює Аллі Миколаївні щиру вдячність за підтримку та активну участь у житті селища.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь