Шановна громадо! Дорогі батьки та діти!

Дата: 19.12.2018 11:58
Кількість переглядів: 479

Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая – одне з найсвітліших свят, яке дарує нам зимова пора.

Сьогодні наші серця як ніколи наповнюються милосердям та добротою, а в наші домівки приходить світла радість і добрі сподівання. І не секрет, що цього дня кожний із нас, незважаючи на те, скільки йому років, чекає на диво, бо насправді усі ми в душі назавжди залишаємося дітьми.

День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у краще майбутнє. Переконана, що цьогорічне бажання про мир об’єднає не лише жителів нашої громади, але й усієї України. Адже цього дня у дива вірять навіть дорослі. Саме час робити добрі справи, допомагати тим, хто цього найбільше потребує.  

Ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

Тому я звертаюся до кожного – нехай кожен з нас стане своєрідним помічником Миколая, поділіться з дітками своєю любов’ю, добром і щедрістю душі, допоможіть їм відчути радість свята, щоб жодна дитина не залишиться сьогодні без уваги.

Нехай цьогорічне свято запам’ятається усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

 Нехай чудо Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю наші серця. Бажаю усім щедрості та благословення Миколая Чудотворця, його прихильності та опіки, успіху у всіх добрих починаннях, затишку в оселях і щоб наші задуми і мрії обов’язково здійснювалися.

 

З повагою, селищний голова Любов Баденко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь