Єланецька громада вітає з 20-ти річчям хіротонії настоятеля Храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрея отця Миколая Фатича!

Дата: 23.10.2016 11:57
Кількість переглядів: 1437

Фото без опису

Фото без опису

  Щиро вітаємо отця Миколая із цією важливою подією в його житті. Отець Миколай вже тривалий час несе своє служіння у селищі Єланець у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці. За роки служіння в Єланці, батюшка здобув прихильність та симпатії серед парафіян церкви.

Прийміть, отче Миколаю, сердечні вітання із Вашим рукоположенням в сан священика.Велика парафіяльна громада, яка з Вашою допомогою зросла, укріпилась вірою та збагатилась любов'ю до Бога і стало тим найбільшим Вашим досягненням.

Бажаємо Вам нести високе служіння, до якого приступили 20 років тому, достойно, пам’ятаючи, що стоїте перед Престолом Божим. Нехай Господь дарує Вам натхнення до молитви і праці у славу Божу. Не можна сказати краще, ніж сказав святий апостол Павло своєму учневі Тимофію: «Будь взірцем для вірних у слові, в житті, в любові, в дусі, у вірі, в чистоті». Тож і Ви наслідуйте цей образ пастиря доброго.

Кланяємося низько Вам за ту повсякденну працю, яка  переросла у великі здобутки, і бажаємо вам доброго здоров'я, щастя в родинному житті і всіх земних благ.

Хай Бог Вам допомагає втілювати в життя всі Ваші задуми.

Многих і благословенних Вам літ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь