Міцна сім’я – міцна держава

Дата: 18.09.2018 11:36
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

       Міцна родина, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу, а дружна сім’я – традиційна запорука й головна умова успішності українця. Завдяки родині міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

       З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Сім’я – джерело любові, поваги, солідарності і прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя сім’ї – ось мірило розвитку і прогресу країни.

       17 вересня на Центральній площі селища відбулися святкові заходи з нагоди 215-ї річниці заснування селища Єланець під гаслом  «Міцна сім’я – міцна держава». Святкову програму для жителів селища  підготували учні Єланецької гуманітарної гімназії, які своїми піснями, віршами та постановками подарували гарний настрій та масу позитивних емоції.

        Селищний голова Любов Василівна Баденко дякує діткам та їх педагогам за прекрасно підготовлену програму  та бажає кожній родині нашого селища міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь