День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2020 11:35
Кількість переглядів: 439

75  років відділяє нас від тієї незабутньої весни 1945 року, коли наші діди та батьки у жорстокій битві вибороли перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. 75 років поспіль людство низько схиляє голову перед тими, хто поклав на вівтар Великої Перемоги своє життя та здоров’я.

       Саме подвиг ветеранів Другої Світової війни надихає сучасних воїнів до нових героїчних вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

       Рішенням виконавчого комітету Єланецької селищної ради було вирішено розглянути питання та виділити кошти на придбання продовольчих наборів для ветеранів Другої світової війни в сумі по 500 гривень та учасникам війни, інвалідам, вдовам, в сумі  по 250 гривень.

      7 травня напередодні Дня пам’яті і примирення та 75-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Єланецький селищний голова Любов Баденко відвідала тридцять п’ять учасників війни та  разом з працівниками сектору культури відвідали  чотирьох ветеранів Другої світової війни, кожного привітали та вручили продуктові набори.

       Нажаль на території селищної ради залишилося лише чотири ветерани: Тарасенко Сергій Макарович, Михайлов Володимир Фадеєвич, Черняк Ольга Лазарівна та Баранець Софія Мусіївна. Ми низько вклоняємося цим людям, дякуємо за їхню мужність, героїзм, за мирне небо над нашими головами, бажаємо їм міцного здоров’я.  Назавжди в нашім серці та пам’яті мужні воїни, які не дожили до цього дня, ті, які залишилися назавжди на полі бою, захищаючи кордони Батьківщини. Дякуємо підпільникам, людям тилу, які допомагали фронту задля Перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь