З Днем захисника України! З Днем козацтва! Зі святом Покрови!

Дата: 17.10.2019 11:26
Кількість переглядів: 392

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

Саме тому 14 жовтня стало святом і для сучасних воїнів та суспільства в цілому – Днем захисника України, що символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників держави: від ватажків українського козацтва до воїнів АТО, які ризикують своїм життям заради цілісності та незалежності України.

11 жовтня в ЦКД «Зоря» відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва. На святі були присутні керівники району, селищний голова, воїни АТО, працівники організацій, установ, школярі та жителі селища.

Учні Єланецької ЗОШ підготували пролог до Дня захисників України, які своїми піснями та танцями вітали мужніх синів України зі святом.

    Із щирими словами вдячності та привітаннями до всіх присутніх звернулися очільники району. Селищний голова Любов Баденко привітала мешканців селища з Днем захисника України, з Днем козацтва та  зі святом Покрови. У цей святковий день висловила вдячність всім, хто сьогодні несе службу у лавах Збройних Сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Побажала воїнам і їхнім близьким міцного здоров’я, добра, миру, щастя та подальших успіхів у служінні Україні!

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять тих, хто поклав  своє життя, захищаючи свою Батьківщину на Сході.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь