Двадцять сьома сесія сьомого скликання

Дата: 18.05.2018 10:51
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

         17 травня 2018 року відбулася 27-а сесія Єланецької селищної ради сьомого скликання на якій розглядалося та вирішувалося ряд питань. Це - бюджетне питання щодо виділення коштів на поточний ремонт доріг комунального значення. Баденко Л.В. поінформувала депутатів, що було проведено поточний ремонт доріг в крошці по вулицях Лесі Українки, Космонавтів, Лугова. Крім того, наголосила депутатам про спілкування з виборцями про неприпустимість проїзду по таких вулицях великовантажного транспорту. Також було профільовано дороги по вулицях Фонтанна, Голубина, Квітнева, на цих вулицях ліквідовано великі ями. Окрім цього проведено ямковий ремонт доріг в бетоні: проспект Незалежності, вулиці Паркова, Білокринична та прибудинкова територія будинків №148 А-Г по вулиці Соборна в смт.Єланець.

         Не менш важливим стояло питання, яке цікавить громаду також – це питання оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Єланецький селищний ринок «Центральний». Затверджено склад конкурсної комісії з числа депутатів постійних комісій селищної ради з питань сільського господарства, землекористування, шляхового будівництва та благоустрою та з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку.

           Гарячі дискусії серед депутатів виникли після обговорення питання затвердження Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання та приєднання територіальних громад. Депутати одностайно зійшлися в думці про те, що район необхідно не роз’єднувати, а об’єднувати в одну громади та дотримуватись затвердженого обласною радою перспективного плану – «один район – одна громада». Крім того, з метою збереження всієї наявної інфраструктури, що є у сільських радах, необхідно після об’єднання всі надходження від податків та зборів залишити в розпорядження тієї чи іншої громади. Тим більше, у нас в райцентрі є всі необхідні структури, які надають послуги населенню (Пенсійний фонд, Управління соціального захисту населення, Центральна районна лікарня, архів, поліція, пожежна частина та інші відділи та установи). Селищний голова Любов Баденко закликала всіх депутатів не бути байдужими та долучитися до процесу обговорення питання об’єднання громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь