«Клуб людей поважного віку» відзначив свій 5-ти річний ювілей

Дата: 10.03.2020 10:40
Кількість переглядів: 426

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8-го Березня та з нагоди п’ятирічного ювілею «Клубу людей поважного віку» відбулося засідання клубу, на яке було запрошено ветеранів праці, які більшу частину свого життя пропрацювали на благо нашого селища. Це працівники районної лікарні, управління соціального захисту,школи, ліцею, газового господарства, РЕМу.

При раді «Клубу людей поважного віку» працюють волонтери, які регулярно відвідують ветеранів праці та людей поважного віку, які за станом здоров’я не можуть відвідувати засідання клубу.

За поданням Управління соціального захисту населення, в обласному конкурсі «Волонтер року» у номінації «Кращій волонтер у сфері культури» стала Головань Галина Миколаївна, яка була нагороджена дипломом Миколаївської державної адміністрації.

За традицією, з щирими привітаннями з Міжнародним жіночим днем та побажаннями, запрошених жінок  привітала селищний голова Любов Баденко. Щиро побажала, щоб це весняне свято додало гарного настрою, піднесених і добрих почуттів. Щоб життя наповнювалося сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям, радістю, здоров'я, успіхів, миру і любові.

Любов Василівна вручила подяки та грамоти учасникам художньої самодіяльності клубу: Липовій Тамілі Кіндратівні, Дорошенко Надії Василівні, Мартишко Катерині Іванівні, Собіній Любові Михайлівні, які протягом 5-ти років невтомно працюють та дарують тепло, затишок та чудовий настрій на засіданнях «Клубу людей поважного віку».

В свою чергу активісти клубу підготували цікаву програму, в якій прозвучали привітання, прекрасні українські народні пісні та гумор. За що присутні щиро дякували  учасникам художньої самодіяльності та винесли щиру подяку  селищному голові Любові Баденко за організацію «Клубу людей поважного віку» та за теплі, щирі зустрічі, які вселяють віру в те, що людей цінують та не забувають.

                                                                                                                                                                                      Рада клубу

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь