Відкриття Єланецької дитячо – юнацької спортивної школи

Дата: 02.10.2017 10:38
Кількість переглядів: 542

        29 вересня відбулося урочисте відкриття Єланецької дитячо – юнацької спортивної школи на базі районного спортивного залу в смт Єланець.

Фото без опису

       З щирими вітаннями на свято завітали шановані гості яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей: голова райдержадміністрації О.Посашкова, голова районної ради В. Богданцев,  Єланецький селищний голова Л. Баденко, власник підприємства «Софіївський гранітний кар’єр» В.Шевченко, голова Казанківської райдержадміністрації О.Жорова.

Фото без опису

        Виступаючі зазначили, що нарешті збулася багаторічна мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням, та жителям нашого селища. Висловили сподівання, що це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне.

       Потішив присутніх  виступ команди «Яструб» Єланецької ЗОШ І – ІІІ ступенів, переможців II обласного рівня Всеукраїнських спортивних-масових змагань «Олімпійське лелеченя».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь