Стан лісополос під контролем депутатів селищної ради

Дата: 05.01.2018 10:16
Кількість переглядів: 498

Розпорядженням селищного голови №1 від 02.01.2018 р. було створено комісію з представників селищної ради, депутатів та поліції для проведення перевірки виконання рішення селищної ради №7 від 05.12.2017 р. «Про закріплення полезахисних лісових смуг за селищною радою», а саме:  дотримання умов договору утримання, охорони та відтворення полезахисних лісових смуг укладеного Єланецькою селищною радою  з ФГ «Лунгу М.І.»  від 15.12.2017 р. Перевірка була проведена в присутності представників фермерського господарства.

         Під час перевірки, комісією було встановлено: працівниками фермерського господарства з яким заключено договір ведуться роботи по вирубці парослі, обрізанні гілок дерев, які протягом багатьох років, через відсутність господаря, розрослися та затіняють велику частину сільськогосподарських земель, на що не один раз нарікали землекористувачі. У зв’язку з тим, що в даний період відсутнє листя на деревах – фаутні та засохлі дерева не видаляються. Депутатом селищної ради Жовтоногою Є.В. було запропоновано голові ФГ «Лунгу М.І.» проводити фотозйомку тих дерев, гілки яких обрізаються і складають в діаметрі 20-25 см.

         Свої рекомендації по обрізанню гілок дерев над полями надав депутат селищної ради, досвідчений сільськогосподарський виробник, Волков А.В. Загалом результатом роботи по виконанню умов договору ФГ «Лунгу М.І.» комісія залишилася задоволена. Жодних питань та зауважень комісії по роботі розчистки лісополоси до працівників фермерського господарства – не було. Подібні перевірки будуть проводитися і надалі. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь