Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 18.05.2020 09:46
Кількість переглядів: 379

Виконавчий комітет Єланецької селищної ради повідомляє, що на  сесію селищної ради планується винести проєкт регуляторного акту «Про місцеві податки і збори на території Єланецької селищної ради на 2021 рік» (регуляторний акт).
Виконавчим комітетом Єланецької селищної ради, з метою дотримання регуляторної процедури, вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовлено проект регуляторного акту – проекти рішень селищної ради «Про місцеві податки і збори на 2021 рік» та аналіз впливу регуляторного акту, який регулюватиме організаційні та економічні відносини, пов’язані з нарахуванням та сплатою місцевих податків і зборів до бюджету селищної ради в 2021 році. 
В проекті регуляторного акту пропонується затвердити місцеві податки і збори та Положення про місцеві податки і збори з урахуванням вимог чинного податкового і бюджетного законодавства, якими визначаються обов’язкові елементи податків і зборів, й зокрема встановити ставки і пільги по місцевим податкам і зборам, які будуть застосовуватись в 2021 податковому (звітному) році.
Водночас, повідомляємо, що 18.05.2020 року на офіційному веб-сайті Єланецької селищної ради elanec.rada.org.ua  в розділі «Регуляторна політика. Оприлюднення проєктів регуляторних актів»,  оприлюднено проєкт регуляторного акту –проєкти рішення селищної ради «Про місцеві податки і збори на 2021 рік» та аналіз впливу регуляторного акту.
Виконавчий комітет Єланецької селищної ради є розробником даного проєкту регуляторного акту та буде протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту (до 18 червня 2020 року включно) приймати пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, 55501, смт. Єланець, вулиця Паркова, 20, ІІ поверх адмінбудинку селищної ради (тел. для довідок 9-13-04).

Виконавчий комітет Єланецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь