«НА КРИЛАХ ВИПУСКНОГО БАЛУ…»

Дата: 27.06.2018 09:15
Кількість переглядів: 360

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, затишними класами, дорогими наставниками, які упродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.Кожного року свято випускного вечора в нашому селищі  було особливим, не тільки для самих випускників, а й для всіх його жителів. Не став вийнятком і 2018 рік.

21 червня отримали атестати про повну загальну середню освіту 12 випускників Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів,  та 24 червня 18 випускників Єланецької гуманітарної гімназії.

З напутніми словами до випускників звернулися поважні гості:  голова райдержадміністрації Олена Посашкова, голова районної ради Василь Богданцев, селищний голова Любов Баденко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Головань.

Любов Василівна Баденко, побажала випускникам успіхів у дорослому житті, наснаги, здоров’я, процвітання та надалі продовжувати працювати над власними досягненнями котрі будуть звеличувати не тільки їхній рід але й наше селище.

Грамотами селищної ради та грошовими преміями було відзначено двох випускників,  вчителя Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та трьох випускників Єланецької гуманітарної гімназії. Спонсорську допомогу в сумі 2000 гривень для надання премій надано керівництвом ТОВ «Єланець-Плюс»

Єланецька селищна рада  висловлює найтепліші слова подяки керівникам ТОВ «Єланець-Плюс». Сердечно дякуємо благодійникам за розуміння і допомогу, бажаємо Вам здоров'я,  щастя, успіхів, стабільності, нових досягнень і процвітання Вашій справі! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь