З Днем воїнів-інтернаціоналістів!

Дата: 14.02.2018 08:53
Кількість переглядів: 434

   Фото без опису     15 лютого всі ми відзначаємо знаменну дату – 29-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану. Вже стало традицією разом з цією подією вшановувати всіх учасників бойових дій на території інших держав.

        Щорічно ми віддаємо шану усім кому судилося пройти вогняне горнило бойових дій у Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети. 

         Це і свято, і день скорботи одночасно, оскільки збирає не тільки ветеранів-афганців, але і вдів, матерів і батьків загиблих. На цій війні наші співвітчизники чесно виконували свій військовий обов'язок, віддаючи за це здоров'я і життя.

           По завершенню цієї жахливої сторінки в житті нашої  держави, з’явилися нові ветерани, «Воїни-інтернаціоналісти» – це люди, життя яких є джерелом мудрості, любові до рідної країни, сили  духу, яскравим прикладом служіння народові своєї Держави. Безперечно, священною залишається пам'ять про їх героїзм та мужність при виконанні інтернаціонального обов`язку і готовність сплатити за нього найдорожчу ціну яку можна собі уявити – це своє життя. Подвиги  учасників бойових  дій – це історія, яку не зіпсувати і не перекреслити жодними змінами у сучасному  бурхливому світі. Це приклад реального  патріотизму для кожної чесної людини і  свідомого громадянина, наочне свідчення братства всіх поколінь нашого  народу.

               Шановні учасники бойових дій! Вітаємо Вас з Днем воїнів-інтернаціоналістів! Ми  звертаємось до  Вас  із словами вдячності  і  подяки за проявлену мужність і героїзм. Ви чесно,  не  роздумуючи,  без   зайвих   питань   виконували   обов'язок    громадянина    і   патріота.   Бажаємо   Вам   і  Вашим    близьким   величезного    людського    щастя,    міцного    здоров'я,    добробуту,  сімейного   благополуччя,  віри    в  майбутнє,  злагоди і миру на довгі  літа! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь